Izvučeni dobitnici trećeg regionalnog kola i finalnog kola najveće nagradne igre u Hrvatskoj!

Sve fizičke osobe, postojeći i novi osiguranici, koji su u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine, na jednom od više od 520 prodajnih mjesta Euroherca diljem Hrvatske ugovorili policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobna i/ili teretna vozila, automatski su sudjelovali u ekskluzivnoj nagradnoj igri „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“.

Nakon dva regionalna kola saznali smo imena dobitnika trećeg regionalnog kola najveće nagradne igre u Hrvatskoj. Posljednjih 5 automobila VW Golf 8 i 50 potrošačkih kartica s ukupnim iznosom od 250.000 kuna otišlo je našim osiguranicima diljem Hrvatske.
Sve vlasnike prekrasnih VW modela najnovije generacije uz suvremenu i potpunu opremu čekaju i polica obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i polica kasko osiguranja.

Nakon tri kruga nagrađivanja osiguranika u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, na red su došli i najsretniji dobitnici glavnih nagrada. Novi VW Touareg vozit će naša osiguranica Mira Pećina iz Čazme, dok su dva osiguranika postala bogatija za po 50.000 kuna.
Tri dobitnika će ovog ljeta uživati u luksuznim odmorima u hotelu Medora Auri Beach Resort u Podgori.

 Nagradna Igra

Zahvaljujemo svim starim i novim osiguranicima koji su sudjelovali u našoj velikoj nagradnoj igri, a svim sretnim dobitnicima koji su se na najbolji način uvjerili da polica osiguranja ugovorena u Eurohercu doista vrijedi više, od srca čestitamo!

Pravila nagradne igre


1. kolo

2. kolo

3. kolo

Finalno kolo