Zatražite ponudu obveznog ili kasko osiguranja za svoje vozilo i vozite sigurno do bogatih nagrada.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sve fizičke osobe, postojeći i novi osiguranici, koji u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine na jednom od više od 520 prodajnih mjesta Euroherca diljem Hrvatske ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobna i/ili teretna vozila, automatski sudjeluju u ekskluzivnoj nagradnoj igri „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“.

Za Vas smo u tri regionalna kola nagradne igre pripremili vrijedne nagrade: 15 automobila VW Golf 8 i 150 potrošačkih kartica s iznosom od 5.000 kuna. U svakom kolu bit će podijeljeno 5 automobila i 50 potrošačkih kartica, a svako od tri izvlačenja održat će se u pet gradova: Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu.

Potpuno opremljen automobil je samo onaj koji je i osiguran, tako će Vas u popularnom Volkswagenovu modelu, Golfu najnovije generacije, osim najsuvremenije opreme dočekati i polica obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i polica kasko osiguranja.

U slučaju da niste imali sreće u jednom od regionalnih izvlačenja, ne brinite! Očekuje Vas veliko finalno izvlačenje 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu u kojem će glavni dobitnik osvojiti bogato opremljen i osiguran VW Touareg, ali i dvije vrijedne novčane nagrade u iznosima od 50.000 kuna.

 Nagradna Igra

Osim automobila i novčanih nagrada, tri sretna dobitnika završnog izvlačenja Euroherc vodi na luksuzna ljetovanja u Podgoru. Hotel Medora Auri Beach Resort s 4 zvjezdice, smješten u samom srcu Makarske rivijere, pravi je raj na zemlji okružen jedinstvenom prirodnom ljepotom.

Pravila nagradne igre


1. kolo

2. kolo

3. kolo

Finalno kolo

Čestitamo dobitnicima vrijednih nagrada, a svim ostalim sudionicima želimo puno sreće u daljnjim izvlačenjima.
Još se stignete uključiti. Naša bogata nagradna igra ide dalje!